Geplaatst op Geef een reactie

Het houten huisje,

Voordat ik vertel over het houten huisje zal ik kort iets vertellen hoe mijn webshop tot stand is gekomen. Mijn naam is Annelies Oudejans, eigenaar van blij-leren (www.blij-leren.nl). Ik ben 45 jaar oud, getrouwd en moeder van Jaro (13 jaar) en Damian (10 jaar). Blij leren richt zich op vernieuwend onderwijs middels de methodiek project based learning, leren leren en het pluslokaal voor meer en hoogbegaafden kinderen.

Voor het vernieuwende onderwijs ben ik gestart met het maken van mini projecten die kinderen thuis kunnen maken. Zo kwam ik op het idee om een webwinkel te starten waarin deze zaken verkocht kunnen worden. Naast het lesmateriaal kocht ik pas geleden mijn eerste handel in via de groothandelaar, leuke uitdagende speelmaterialen. Al binnen 2 dagen kwam de eerste lichting met spulletjes binnen.
Mijn handen jeukte om er zelf mee aan de slag te gaan maar ik hield me in. Vooral het houten miniatuur huis wat je zelf in elkaar moet zetten trok mijn aandacht.
Ik hield me in en plaatste de doos netjes in de vitrine kast op mijn kantoor. Ik kon mijn webshop nu gaan inrichten. Tijdens corona tijd een mooie bezigheid aangezien alle andere werkzaamheden helaas een beetje stil zijn gevallen.

Na een paar dagen verscheen mijn zoon Jaro op kantoor en pakte resoluut de doos met het houten huisje uit de kast en riep: “deze moet ik dus echt even uitproberen.” Ik sputterde nog wat tegen maar zijn argument was wel goed: “We moeten toch eerst testen of het wel echt leuk is.” Hij had natuurlijk helemaal gelijk. In een mum van tijd was de doos uitgepakt en alle materialen netjes gesorteerd om de eerste stappen te maken.
Nu een week later begint het bouwpakket al op een echt huis te lijken, het is echt een heel project. Van een mini kiwi tot een mandje wat je zelf in elkaar moet zetten. In het kort een uitdagend klusje waar je geduld voor moet hebben. Binnen kort zal ik jullie het eindresultaat showen.